Succesverhalen

Justyna Potempa over haar groeipad

‘Dankzij mijn achtergrond kan ik me goed inleven in beide kanten van het verhaal’
Hoe is het om van Polen naar Nederland te komen en door te groeien van flexkracht naar relatiemanager? Justyna Potempa vertelt over hoe ze is doorgegroeid binnen E&A. Met de juiste toewijding en ondersteuning heeft ze een indrukwekkend groeipad binnen E&A bewandeld. Benieuwd naar alle stappen zie gemaakt heeft en de lessen die ze onderweg leerde? Lees haar inspirerende verhaal hier.

Arkadiusz Rudolf over kansen bij E&A

Wanneer ze bij E&A zien dat je iets heel erg goed kan, geloven ze in je talent en bieden ze je hele mooie kansen.
Hoe is het om van je passie je werk te maken? Dat weet Arkadiusz Rudolf, ook wel Arek, als geen ander. Hij kwam in november 2021 bij E&A werken, eerst als medewerker binnendienst op de afdeling E&A Wonen. Daar werd hem gevraagd om collega’s meer betrokken te maken bij de flexkrachten. Dat deed hij door content te maken over de woonlocaties en dat te delen met andere werknemers.

Ad Kreemers over werkgeluk

‘Het doet me goed dat ik bijdraag aan het wooncomfort van de internationale flexkrachten’
Ad Kreemers is sinds augustus 2021 werkzaam bij E&A als operationeel medewerker. Flexkrachten zien hem vooral als mobiele huismeester. Als woningcontroleur bezoekt hij talloze kleine locaties, tussen Rotterdam en Kranenburg (DE). Al vanaf de oprichting van E&A uitzendbureau staat werkgeluk van alle werknemers hoog in het vaandel. Daarom liepen we een dag mee met Ad om te ervaren wat hij zoal doet en waar hij zijn werkgeluk uit haalt.

Ellen Drontmann over haar werk bij E&A

Ellen Drontmann is een district manager die het verschil wil maken!
Ellen Drontmann heeft direct contact met de klant en geeft op een inspirerende manier leiding aan haar vestigingsmanagers. Ze is betrokken bij de mensen en weet precies wat er speelt in de organisatie. ‘We doen méér dan alleen ons werk. Er wordt echt een stapje extra gezet. Het effect hiervan is dat klanten graag met ons werken en uitzendkrachten graag voor ons werken’. Lees hoe zij het verschil weet te maken binnen E&A uitzendbureau.

In gesprek met Willow Egan

Vestigingsmanager in Veenendaal
Willow Egan werkt als vestigingsmanager voor E&A uitzendbureau in Veenendaal. Als zoon van een arbeidsmigrant (hij is half Iers) wilde hij graag een bijdrage leveren aan een mooier leven voor arbeidsmigranten. Hij is van mening dat mensen pas goed kunnen functioneren, als er goed voor ze wordt gezorgd. Daar zet hij zich elke dag weer hard voor in.

Zo ondersteunen wij de flexkracht

Maak kennis met Fouad. ‘Als mensen blij zijn met hun woning, hebben we het goed gedaan.’
Fouad is sinds 2019 werkzaam bij de technische dienst van E&A in Tilburg en omstreken. Als medewerker van de technische dienst vindt Fouad het belangrijk dat de bewoners van de woonlocaties niets tekortkomen. Lees hier hoe Fouad terecht kwam bij E&A en hoe hij verder doorgroeit binnen de technische dienst.

Direct contact