Vacatures

District manager Zuid/Brabant

Zet jij onze vestigingsmanagers in hun kracht? Houd jij onze klanten tevreden en breid je ons netwerk uit? E&A is op zoek naar een district manager regio Zuid/Brabant.

Vestigingsmanager Rotterdam

Heb je ervaring in de uitzendbranche en ben je op zoek naar meer uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Voor onze vestigingen in Rotterdam zijn we op zoek naar een proactieve vestigingsmanager.

Administratief medewerker Venlo – Venray

Spreek je Pools, Engels of Nederlands? Ben jij op zoek naar een uitdagende administratieve functie? Houd jij van administratieve taken, ben je iemand die graag controles uitvoert en bewaar je het overzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Personeelsplanner Roermond – Venlo

Do you speak Polish, English and some Dutch? E&A is looking for a planner. Puzzelen en regelen daar word je blij van!

Inhouse relatiemanager Tilburg

Alle hoofden schieten spontaan jouw kant op als er iets geregeld moet worden. Je weet wat je te doen staat, want met dit bijltje heb je vaker gehakt. Als inhouse relatiemanager ben jij het aanspreekpunt voor onze uitzendkrachten en de klant.

Administratief medewerker Lelystad

Do you speak Polish, English and some Dutch? Ben jij een goede coach, kun je mensen aansturen, ben je een luisterend oor en weet je processen te verbeteren? Reageer dan snel op deze vacature!

Personeelsplanner Heerlen

Do you speak Polish, English and some Dutch? E&A is looking for an experienced planner. Puzzelen en regelen daar word je blij van.

Relatiemanager Noord Limburg

Hou jij ervan als geen dag hetzelfde is? Je zowel commercieel als met name servicegericht bezig bent? En je jezelf kunt ontwikkelen in je baan? Reageer snel op onze vacature!

Vestigingsmanager Heerlen

Heb je ervaring in de uitzendbranche en ben je op zoek naar meer uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Voor onze inhouse vestiging in Heerlen zijn we op zoek naar een proactieve operationele vestigingsmanager.

Coördinator Nieuwegein

Ben jij een ervaren teamleider die graag een enthousiast team van flexkrachten naar succes leidt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Direct contact