Vacatures

Administratief medewerker Heerlen

Spreek je Pools, Engels of Nederlands? Ben jij op zoek naar een uitdagende administratieve functie? Houd jij van administratieve taken, ben je iemand die graag controles uitvoert en bewaar je het overzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Personeelsplanner Heerlen

Do you speak Polish, English and some Dutch? E&A is looking for an experienced planner. Puzzelen en regelen daar word je blij van.

(aankomend) Vestigingsmanager Lelystad

Schieten spontaan alle hoofden jouw kant op als er iets geregeld moet worden? Ben je toe aan een volgende stap in je carriere? Dan zoeken we jou als vestigingsmanager in Lelystad!

Relatiemanager Noord Limburg

Hou jij ervan als geen dag hetzelfde is? Je zowel commercieel als met name servicegericht bezig bent? En je jezelf kunt ontwikkelen in je baan? Reageer snel op onze vacature!

Vestigingsmanager Heerlen

Heb je ervaring in de uitzendbranche en ben je op zoek naar meer uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Voor onze inhouse vestiging in Heerlen zijn we op zoek naar een proactieve operationele vestigingsmanager.

Vestigingsmanager Rotterdam

Heb je ervaring in de uitzendbranche en ben je op zoek naar meer uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Voor onze vestigingen in Rotterdam zijn we op zoek naar een proactieve vestigingsmanager.

Administratief medewerker Noord Limburg

Ben je administratief goed onderlegd maar ook communicatief sterk? Dan zijn we op zoek naar jou voor deze zeer afwisselende administratieve baan.

Servicemedewerker bij E&A Wonen

Ben jij die allround klusser die er elke dag voor zorgt dat onze woonlocaties in regio Noord-Holland er tiptop uitzien?

HR-medewerker

Als HR-medewerker bij E&A heb je zeer uiteenlopende taken en kom je te werken in een gezellig team wat goed op elkaar ingespeeld is. Vind jij het leuk om allerlei zaken te regelen op kantoor en het eerste aanspreekpunt te zijn?

Coördinator Nieuwegein

Ben jij een ervaren teamleider die graag een enthousiast team van flexkrachten naar succes leidt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Direct contact