Zo ondersteunen wij de flexkracht

Maak kennis met Fouad. ‘Als mensen blij zijn met hun woning, hebben we het goed gedaan.’
Fouad is sinds 2019 werkzaam bij de technische dienst van E&A in Tilburg en omstreken. Als medewerker van de technische dienst vindt Fouad het belangrijk dat de bewoners van de woonlocaties niets tekortkomen. Lees hier hoe Fouad terecht kwam bij E&A en hoe hij verder doorgroeit binnen de technische dienst.

Nieuwe uitdaging

‘Na een periode in de zorg te hebben gewerkt was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging’, vertelt Fouad. ‘Ik was inmiddels getrouwd, had kinderen en wilde niet meer in de nachtdienst werken.’ Fouad solliciteerde op een beheerdersfunctie bij E&A. Tijdens zijn sollicitatiegesprek kwam naar voren dat hij erg handig is en werd hem een ander voorstel gedaan. ‘Ze vroegen of een functie in de technische dienst iets voor mij zou zijn. In het begin twijfelde ik daar over. Ik was niet zeker of ik over de juiste kennis beschikte. Een goed gesprek en een meeloopdag met mijn manager Bas gaven me het laatste
zetje: Hier wil ik werken!’

We zijn er voor de bewoners

Fouad werd verantwoordelijk voor het onderhoud van de woonlocaties in regio Tilburg en omstreken. Hij had direct een klik met zijn team. ’Ik heb elke dag weer zin om aan de slag te gaan. Het werk is erg gevarieerd. Van loodgieterswerk tot elektra. Wij repareren alles wat stuk gaat op de woonlocaties. Het belangrijkste is dat we zorgen dat bewoners niets tekortkomen. Zo maken we een praatje met de bewoners en staan we altijd open voor feedback. We zijn méér dan alleen een technische dienst. Als mensen blij zijn met hun woning, hebben we het goed gedaan!’

Spannend

De overstap van de zorg naar de technische dienst was in het begin spannend voor Fouad. ‘Ik had een vast contract bij mijn oude werkgever en ruilde dit in voor een jaarcontract.’ Eenmaal binnen bij E&A kwam Fouad in een warm bad terecht. Wat hem opviel was de fijne sfeer op de werkvloer. ‘Zelfs de directeur komt naast je zitten in de pauze en eet een broodje mee. Iedereen is heel nuchter en praat met elkaar.’

 

Fouad zit helemaal op zijn plek en wordt sinds kort opgeleid tot teamleider technische dienst. ‘Ik ga mijn eigen team aansturen, maar blijf gewoon meewerken met de jongens. De afwisseling, fijne werksfeer en de doorgroeimogelijkheden maken E&A voor mij de perfecte werkgever!’

Andere berichten

Justyna Potempa over haar groeipad

‘Dankzij mijn achtergrond kan ik me goed inleven in beide kanten van het verhaal’
Hoe is het om van Polen naar Nederland te komen en door te groeien van flexkracht naar relatiemanager? Justyna Potempa vertelt over hoe ze is doorgegroeid binnen E&A. Met de juiste toewijding en ondersteuning heeft ze een indrukwekkend groeipad binnen E&A bewandeld. Benieuwd naar alle stappen zie gemaakt heeft en de lessen die ze onderweg leerde? Lees haar inspirerende verhaal hier.

Ellen Drontmann over haar werk bij E&A

Ellen Drontmann is een district manager die het verschil wil maken!
Ellen Drontmann heeft direct contact met de klant en geeft op een inspirerende manier leiding aan haar vestigingsmanagers. Ze is betrokken bij de mensen en weet precies wat er speelt in de organisatie. ‘We doen méér dan alleen ons werk. Er wordt echt een stapje extra gezet. Het effect hiervan is dat klanten graag met ons werken en uitzendkrachten graag voor ons werken’. Lees hoe zij het verschil weet te maken binnen E&A uitzendbureau.

Direct contact